iveco daily 2.8 rok 2003

Moderatorzy: wojjan, chemik211

KeTrAbV8
Zanim zapytasz - POSZUKAJ
Posty: 3
Rejestracja: sob 23 lut, 2019 18:16

iveco daily 2.8 rok 2003

Post autor: KeTrAbV8 » sob 23 lut, 2019 22:48

witam wszystkich mam problem z iveco daily 2.8 na zimnym silniku pali tylko na kablach, gdy jest cieply pali bez problemu. nowy caly uklad zasilania, nowy rozrusznik, zmieniane akumulatory, sprawdzona masa itd itd. czy ktos z kolegow mial podobny problem? jezeli tak to prosze o pomoc poniewaz skonczyly sie pomysly co jeszce wymienic :-) pozdrawiam wszystkich

Awatar użytkownika
4transporter
owner
owner
Posty: 1956
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 23:01

Re: iveco daily 2.8 rok 2003

Post autor: 4transporter » sob 23 lut, 2019 23:06

jaki jest system rozgrzewania ,świece żarowe czy płomieniowa ? oraz jaka jest kompresja ?
Admin

KeTrAbV8
Zanim zapytasz - POSZUKAJ
Posty: 3
Rejestracja: sob 23 lut, 2019 18:16

Re: iveco daily 2.8 rok 2003

Post autor: KeTrAbV8 » ndz 24 lut, 2019 10:33

Kompresji nie sprawdzalismy a plomieniowka dziala

Awatar użytkownika
4transporter
owner
owner
Posty: 1956
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 23:01

Re: iveco daily 2.8 rok 2003

Post autor: 4transporter » ndz 24 lut, 2019 10:41

Trzeba to zmierzyć bo szukasz rozwiązania problemu na ślepo. Jeżeli rozrząd jest źle ustawiony to też są takie objawy

[ Post made via iPhone ]
Admin

KeTrAbV8
Zanim zapytasz - POSZUKAJ
Posty: 3
Rejestracja: sob 23 lut, 2019 18:16

Re: iveco daily 2.8 rok 2003

Post autor: KeTrAbV8 » ndz 24 lut, 2019 15:06

Okej rozumiem dzieki bardzo za odpowiedz to idziemy tym torem :DD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Diesel”