[elektryka - T4] oświetlenie wewnętrzne (Innenbeleuchtung)

Moderatorzy: wojjan, chemik211

Awatar użytkownika
raiders_2006
Stary wyjadacz
Posty: 922
Rejestracja: wt 14 paź, 2008 08:02

Post autor: raiders_2006 » pn 09 lis, 2009 23:29

Ja mam klape i nigdzie nie ma żadnego włącznika.Może w środku.
Jeżdżę z głową!!! ... ale szybko lub odwrotnie Jeżdżę szybko,ale ... z głową!
http://www.taxiwladyslawowo.com
http://www.taxibustrojmiasto.pl

slimak

Post autor: slimak » pn 09 lis, 2009 23:30

W zamku klapy masz wyłącznik.

Awatar użytkownika
raiders_2006
Stary wyjadacz
Posty: 922
Rejestracja: wt 14 paź, 2008 08:02

Post autor: raiders_2006 » pn 09 lis, 2009 23:34

Ale gdzie? Pod? Trzeba go wykręcić?
Jeżdżę z głową!!! ... ale szybko lub odwrotnie Jeżdżę szybko,ale ... z głową!
http://www.taxiwladyslawowo.com
http://www.taxibustrojmiasto.pl

slimak

Post autor: slimak » pn 09 lis, 2009 23:36

Wewnątrz zamka, jak wyjmiesz zamek znajdziesz wewnątrz wyłącznik.

Awatar użytkownika
raiders_2006
Stary wyjadacz
Posty: 922
Rejestracja: wt 14 paź, 2008 08:02

Post autor: raiders_2006 » pn 09 lis, 2009 23:57

Dzięki. Jutro sprawdze.Muszę to zrobić,bo mi się central zamyka i wkońcu zatrzasne klucze.
Jeżdżę z głową!!! ... ale szybko lub odwrotnie Jeżdżę szybko,ale ... z głową!
http://www.taxiwladyslawowo.com
http://www.taxibustrojmiasto.pl

andrewa1

Post autor: andrewa1 » czw 12 lis, 2009 20:48

wyłącznika musisz poszukać w zamku klapy

[ external image ]

dzisiaj to sprawdziłem dopiero bo taki busik sie trafił

kanagda

Post autor: kanagda » śr 27 sty, 2010 00:53

Witam szanownych kolegów jestem nowy na forum, i mam pytanko??? niedawno zakupiłem multivanika 1.9 td :smile: i nie świecił mi neon nad stolikem rozebrałem lampę a okazało się ze niema tam neona. I mam pytanie na jakie napięcie jest na ten neon bo auto posiada też instalacje na 220V i gdzie go dostać?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”